23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktiv CNC Bearbejdning med HOLZ-HER……

Holzher præsenterer 2 nye NESTING-koncepter til træindustrien på messen d. 24 – 27 marts.

PRO-MASTER 7123 som konsol-maskine og vakuumsugere, der med bearbejdnings-dimensioner på 3,2 m i X-retning og 1460 mm i Y-retning, med yderst fleksibel Software. Det udskiftelige VarioNC 4,5 akset aggregat, giver betydelig flere bearbejdningsmuligheder uden det er nødvendigt at investere i en 5 akset maskine eller yderligere Software. Den programmerbare vektorhastighed på op til 142 m/min giver ekstraordinær kraft og en mere effektiv bearbejdning. Det veludstyrede bearbejdningsaggregat med 18 lodrette og seks vandrette spindler, samt friplads for dobbelte-borespindler eller f.eks. savaggregat, sikrer at man kan dække et bredt spektre af forskellige opgaver.

DYNESTIC 7516, er et andet succesfyldt concept, med det grundlæggende princip NBM
(Nested Based Manufacturing). Med bearbejdningsmål på 4.046 mm. i X-retning og 2100 mm.
i Y-retningen, dækker denne maskine stort set alle individuelle brugerbehov. I tillæg til bearbejdning af pladematerialer i træ, er denne maskine også fremragende til bearbejdning af andre pladematerialer f.eks. facadeplader. Den høje bearbejdningshastighed på 70 m. for X og Y retningen giver en samlet hastighed på 100 m/min. DYNESTIC er med en gennemgående bearbejdningsflade med raste-bord. Denne Raste-inddeling består af kontinuerlige riller i X og Y retningen med intervaller på 50 mm. De 4 anslagsstop angiver den nødvendige reference så pladematerialerne kan bearbejdes uden problemer. Der er med denne arbejdsflade naturligvis nemt at tilføje automatisk ilægning og afstabling.

HOLZHER CNC er styret af CAMPUS software som et grundlæggende element. Denne software giver også mulighed for styring og registrering af HOLZ-HER Pladeopdelersav, pladelager samt kantlimer fra kontoret over et netværk, så data der indtastes under forberedelse kan sendes direkte til de aktuelle maskiner. Netværksmulighederne vil blive demonstreret på messen i Nürnberg i området ”HOLZ-HER online-word”


På Holz-Handwerk i Nürenberg, kan vi kontaktes på telefon 0045 2025 1022

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116
P nummer: 1002044978

Send til en kollega

0.063