23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gyproc udgiver nyt nr. af Gyptone News

I dette nummer af Gyptone News er der fokus på, hvordan Gyptone akustiklofter opfylder kravene til akustik, hygiejne og vedligeholdelse inden for sundhedssektoren.

Du kan læse et interview med Torkil Leth fra C.F. Møller som har projekteret lofterne i Gentofte Hospitals nye bygning på 14.000 m2.

Jesper Sandfeld fra Sweco Architects, som har medvirket ved byggeriet af det nye Onkologihus ved Regionshospitalet Herning, fortæller om hvorfor de valgte at anvende Gyptone akustiklofter.

Læs herudover om Rigitone BIG akustikloftet, som giver et roligt og sammenhængende visuelt indtryk i f.eks. indkøbscentre, hospitaler eller restauranter hvor æstetikken og akustikken er i højsædet.


Se samtlige nr af Gyptone News i arkivet


Gør som mange andre i byggebranchen - tilmeld dig vores elektroniske nyhedsbrev.
I nyhedsbrevet får du de seneste nyheder inden for Letbyggeri-teknikken og Gyptone akustiklofter, som hele tiden udvikles. Her lanceres alle nye produkter og konstruktioner, og her finder du al aktuel dokumentation.
Abonnenter på Gyproc e-News er altid de første der får af vide når der kommer en ny Gyproc Håndbog, samt hvilke nyheder denne indeholder.

Tilmeld dig Gyproc e-News
Her kan du læse de seneste udgaver af Gyproc e-News

Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1001610372

Send til en kollega

0.094