23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HKH Kronprins Frederik på besøg i Troldtekt boksen

Troldtekt boksen fik fornemt besøg på TUN BYG messen 2010, da HKH Kronprins Frederik trådte ind i stilheden. HKH Kronprins Frederik overrakte Byggeriets Miljøpris 2010 til Troldtekt for sit fokus på miljø gennem hele produktets livscyklus.

På Troldtekt A/S’ messestand på TUN BYG 2010 kunne de besøgende træde ind i en verden af stilhed, og opleve Troldtekt pladernes akustiske egenskaber.
Boksen er lavet af de indeklimamærkede Troldtekts plader der er kendt og anerkendt for sine lydabsorberende egenskaber, der kan mindske støjgener i ethvert lokale.

Fornemt besøg
Tirsdag d. 16/03 fik Troldtekt boksen fornemt besøg på TUN BYG messen 2010. Det var ingen mindre end HKH Kronprins Frederik som trådte ind i stilheden. HKH Kronprins Frederik besøgte Troldtekt standen i forbindelse med overrækkelsen af Byggeriets Miljøpris 2010 som Troldtekt fik tildelt for sit fokus på miljø gennem hele produktets livscyklus.

Troldtekt har for nylig som ét blandt kun ganske få byggematerialer opnået PEFC-certificering – en garanti for, at det træ, som indgår i akustikpladerne, kommer fra bæredygtig skovdrift og kan spores tilbage til certificerede skove. Troldtekt produkterne var også blandt de første loftprodukter, der blev indeklimamærket efter den frivillige mærkningsordning, Dansk Indeklima Mærkning. Troldtekt opnåede indeklimamærket allerede i 1997 og kan desuden dokumentere minimal miljøbelastning ved produktion, anvendelse og bortskaffelse. Endelig kan akustikpladerne genanvendes, og 95 procent af energien til opvarmning af produktionen kommer fra CO2-neutralt brændsel.

Troldtekt boksen
Det er ikke første gang Troldtekt boksen får opmærksomhed på en udstilling. I 2008 vandt Troldtekt A/S prisen som årets udstiller for det unikke udstillingsmiljø på byggeudstillingen Byggecentrum i Middelfart. I begrundelsen hed det blandt andet fra udstillingschef Liselotte Gless: - Standen er kreativ og informativ. Det er unikt, at et enkelt og gammelkendt materiale som Troldtekt kan blive præsenteret på en måde, der i så høj grad appellerer til sanserne.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om Troldtekt, er du velkommen til at kontakte os.

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011
P nummer: 1011753120

Send til en kollega

0.079