23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Top karakterer for detektionsevne og montagemuligheder – Den nye W15 fotocelleserie i ”USA-design”

Den nye W15 fotocelle fra SICK er en lille avanceret sensor i monteringsvenligt hus, der er meget udbredt på det amerikanske marked. Ikke underligt at denne transatlantiske sensor også klarer sig godt på det europæiske marked.

Den nye W15 fotocelle fra SICK er en lille avanceret sensor i monteringsvenligt hus, der er meget udbredt på det amerikanske marked. Ikke underligt at denne transatlantiske sensor også klarer sig godt på det europæiske marked.

På grund af sit ”USA-design” er serien både interessant for maskinbyggere, der opererer på det amerikanske marked, og for slutbrugere der anvender anlæg ’Made in USA’. Når behovet opstår, sikrer kompatibiliteten i forhold til montage og tilslutning en ubesværet omstilling til W15. Men også europa-orienterede kunder kan have glæde af de monteringsfordele W15 giver, specielt når det gælder lagerteknik og håndteringsmaskiner.

Diffus taster med baggrundsafblænding er seriens stjerne
W15 er en komplet sensorserie, hvor alle typer overholder tæthedsgrad IP69 og kan indsættes i støvede og fugtige miljøer. Ydermere kan denne sensor afgive både PNP og NPN udgang.
Sender-/modtagerfotocellen WSE15 tilbyder ligesom refleksionsfotocellen WL15 en rækkevidde på op til 5 m. Begge typer producerer en skarp lysplet, der gør det let at indstille fotocellen korrekt. Den energetiske fotocelle overbeviser med en rækkevidde på 350 mm.
Seriens teknisk mest potente fotocelle er den diffuse taster WTB15 med baggrundsafblænding. Sensoren kombinerer PinPoint teknologi med en innovativ chipteknologi, som involverer mere end et dusin modtagerelementer. Dette tillader ikke bare præcis og stabil baggrundsafblænding og beskyttelse overfor fremmedlys, men tilføjer også en elektronisk indstilling af tastelængden, så tasteafstanden ikke ændrer sig. Detektion af emner sker uafhængigt af farve og overfladebeskaffenhed, hvilket betyder at, der ikke skal ændres indstillinger, selv hvis emnet udskiftes under produktion.

Maksimale montagemuligheder
Med tre forskellige montageoptioner imødekommer W15-serien næsten alle installationsbehov. Sensorerne kan monteres via de gennemgående huller, med en hulafstand på markedsgængse 24,1 mm eller via en ”M18-næse”, som muliggør frontmontage med plastmøtrik eller særlig elegant via klik-ring. Den sidstnævnte option efterlader sensoren skærmet og uden blindzone, for eksempel på sideskinnerne af en rulleconveyor, så man kan komme tæt på emnet uden at forhindre materialeflowet.

Frit udsyn på sensor-status
Uafhængigt af forskelle montagesituationer giver W15-sensoren frit udsyn til strøm- og status LED’erne: enten fra oven direkte på indikator LED’erne eller bagfra gennem den transparente bagside.

Produktkatalog: WTB15 refleksionsfotocelle med baggrundsafblænding, WTE15 energetisk fotocelle, WL15 refleksionsfotocelle, WSE15 sender/modtager

Datablad: >>W15

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.078