23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CDLIGHT Nyhedsbrev februar 2010

CDLIGHT Nyhedsbrev februar 2010 Dette nyhedsbrev bringer nyt om de kommende arrangementer der afholdes, de nye produkter der kan lette jeres hverdag og det seneste fra Autodesk.

CDLIGHT Nyhedsbrev februar 2010
Først om fremmest tak til alle jer der deltog ved erfamøderne – det er altid en fornøjelse at bruge en dag i jeres selskab og med den gode dialog om Inventor i centrum.
Dette nyhedsbrev bringer nyt om de kommende arrangementer der afholdes, de nye produkter der kan lette jeres hverdag og det seneste fra Autodesk.

CDLIGHT bliver Gold Partner hos Autodesk
Autodesk har udnævnt CDLIGHT til Gold Partner. Med udnævnelsen anerkendes det højeste service- og vidensniveau der kan opnås.
Dette er vi naturligvis meget stolte og glade for, og ser det, kombineret med gazellerækken, som endnu et klap på skulderen og en anerkendelse af, vores engagement de seneste år,

Gold Partner
Autodesks guldpartnere har nået det højeste niveau inden for Autodesks partnerprogram.
Guldpartnerne kan tilbyde komplette softwareløsninger fra Autodesk kombineret med veldokumenteret og målelig teknisk ekspertise inden for et bestemt forretningsområde eller en bestemt branche.
Guldpartnerne er kvalificerede til at levere fuldt dækkende og komplette løsninger til kunderne med bl.a. tjenesteydelser som support før og efter salget, træning og uddannelse, implementering og brugertilpasning af produkter.
Guldpartnerne arbejder tæt sammen med Autodesk, hvilket sikrer, at de altid er i den bedste position til at kunne hjælpe kunderne med at maksimere afkastet af deres investering i softwareløsninger fra Autodesk
Læs pressemeddelelsen her http://cdlight.dk/presse/cdlight-bliver-gold-partner-hos-autodesk

Inventor Publisher - preview klar til download
Den tidligere omtalte Inventor Publisher til interaktiv 3D produktdokumentation til fx montagevejledninger, samlevejledninger, kataloger og meget mere direkte fra jeres iam./ipt er meldt klar til download i Danmark og kan hentes på http://labs.autodesk.com/utilities/inventor_publisher/
Der er tale om en preview licens, der udløber 1. april – derefter regner vi med, at den er klar til salg og support.

Inventor LT – Inventor til parter
De fleste kender AutoCAD LT, men hvad med Inventor LT?
Softwaren har været på det amerikanske marked et par år, men er nu kommet til Danmark. Som ved AutoCAD LT, er den et godt ekstra program til afgrænsede opgaver. Kort sagt kan den lave parter, men ikke assemblies.
Intro pris 15.900,- incl 1. års subscription. Normal pris bliver 15.600 (subscription + 2.700,-) ex moms
Se mere her http://cadogmus.dk/inventor-lt

CDLIGHT Toolbox - nu med revisionsnummer
CDLIGHTs programmører har videreudviklet på Translate programmerne og har du en version af iTranslator eller ICTranslator på subscription, og har du brug for revisionsnummer, som en del af filnavnet på de filer, som er tilgængelige for produktion, indkøb etc. understøttes det nu.
Tilføjelsen er en del af din subscriptionaftale, men installation faktureres særskilt. Hvis du har en ældre version r det muligt at opdatere den.
Ring til din kontaktperson og hør hvad tilføjelsen vil betyde for jer.

Full Seat Promotion – køb en ny licens og få 1. års subscription gratis!
En lang række af Autodesk produkter er nu på FULL SEAT PROMOTION, herunder Inventor og AutoCAD. Kampagne er på nye licenser og rabatten svarer til 1 års subscription (subscription er obligatorisk på denne kampagne)

Erfamøder - april
Datoerne for de kommende erfamøder er på plads og I kan tilmelde jer allerede nu via mail til kl@cdligh.dk
Temaet for møderne vil være nyheder i den seneste version af Inventor og brugerindlæg.

Vestjylland 13. april
Horsens 14. april
Horsens 15. april
København 14. april
København 15. april
Nordjylland 20. april
Har du en ide til et indlæg eller emne du ønsker på dit møde, så kontakt Karina på 7628 1403 eller kl@cdligh.dk


Autodesk indfører nyt prissystem - Opgrader med Autodesk Subscription allerede i dag
Autodesk indfører et nyt og mere effektivt prissystem i forbindelse med opgraderinger. Med det nuværende system afhænger prisen af din opgradering af den programversion, du ejer.
Efter 15. marts 2010 kan du opgradere fra en hvilken som helst af tre tidligere programversioner til 50% af prisen på en ny licens*, uanset hvilken version du ejer.

Du kan desuden benytte dig af alle de andre produktivitetsfremmende fordele, der følger med en Autodesk Subscription-aftale, f.eks.:
• Tilladelse til hjemmebrug og brug af tidligere versioner**
• Webbaseret support
• Umiddelbar adgang til uddannelse
• Videnbase, som kun kan benyttes af abonnementskunder
** Fleksible licensvilkår, inkl. tilladelse til brug af tidligere versioner og tilladelse til hjemmebrug, er omfattet af specielle vilkår og betingelser og omfatter ikke nødvendigvis alle produkter eller lande.

Læs mere her http://www.autodesk.dk/adsk/servlet/index?siteID=445226&id=14260190 eller kontakt CDLIGHT

Autodesk Blogs - Skillbuilders
Autodesk har en række blogs, hvor der gives tips & tricks. Blandt andet ”Skillbuilders”, hvor du kan vælge mellem ca. 60 forskellige emner fx Content Center, Frame Generator , Sculpt og Sheet Metal.
Find det på: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=10893341&linkID=9242016

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.109