23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CDLIGHT Nyhedsbrev januar 2010

Hold dig opdateret på aktuelle arrangementer, opdateringer og nyheder, der vedrører Autodesk Inventor. Nyhedsbrevet denne gang omhandler bla. erfamøder, Inventor Publisher, nye drivere til Spacemus og meget mere. ..

CDLIGHT Nyhedsbrev Januar 2010

Godt nytår
Alle har vi i krisetider endnu mere behov for det sjove og det muntre end når det hele bare kører. Derfor må vi kæmpe lidt mere for det.
Hos CDLIGHT er vi da selvfølgelig optimister, og i de fleste sammenhænge opnår vi langt mere end gennemsnittet – og hvorfor ?
Fordi vi tror på det vi laver, fordi vi har de bedste og mest globale produkter, fordi vi sammen med jer, har skabt de bedste løsninger, fordi vi endnu engang i 2009 opnåede at blive Gazelle-virksomhed, fordi vi endnu et år har forøget vore markedsandele på vore kerne-kompetencer.
Og det medfører arbejdsglæde og når jeg skriver arbejdsglæde, er det for at signalere overfor vore jer, at vi vil gøre det godt, og vi vil blive ved med at skabe de bedste løsninger.
Leif Jessen Hansen


Erfamøder
Vi tager hul på årets erfamøder den sidste uge i januar, hvor vi denne gang afholder alle møder hos vore gode kunder og jeres kollegaer i branchen. CDLIGHT vil bla. forberede indlæg om WINDOWS7 + 64-bit, level-of-details, substitution, bedre modelhygiejne, iCopy, automatisering af arbejdsroutiner, samt præsentere det helt nye skud på Autodesks produkttræ – Inventor Publisher, der vil kunne hjælpe alle jer, der skal lave manualer, samlevejledninger, præsentationer mv. Kontakt CDLIGHT for agenda til dit møde.
Møderne afholdes:
26. januar hos Formkon A/S, Skive,
27. januar hos Process Engineering, Fredericia
28. januar hos Landia A/S, Lem
3. februar hos Caldan Conveyor A/S, Galten
3. februar hos Lindab A/S, Farum

Tilmeldning til kl@cdlight.dk eller i kursuskalenderen

Se mere om Autodesk ® Inventor publisher http://cdlight.dk/index.php/produkter/ca...

Workshop ”Simulation og styrkeberegning” med Inventor 2010 den 10-02-2010 kl. 13.00 - 16.00
Afholdes hos Lind Jensen Maskinfabrik A/S i Lem St.

Workshoppen gennemgår hvorledes Digitale prototyper ved hjælp af dynamiske simuleringer på parter og assemblies kan bruges i udviklings og konstruktions fasen. Ligeledes kikker vi på resultaterne fra den dynamiske analyse og hvorledes den kan anvendes i FEA.
Pris pr. person kr. 1000,- ex moms tilmelding til Jørgen Kristensen på jk@cdlight.dk eller via kursuskalenderen

Læs mere om CDLIGHTs erfamøder og workshops http://cdlight.dk/index.php/seminarererfamoder

Kurser
Kursuskalenderen frem til sommerferien ligger nu på hjemmesiden, hvor I kan læse beskrivelser af de enkelte kurser og tilmelde jer dem i er interesserede i. I er også meget velkomne til at kontakte jeres kontaktperson hos CDLIGHT for udarbejdelse af uddannelsesplan for jeres organisation og hvis I er interesserede i kurser, der er særligt tilrettede jeres behov.

Herunder et udsnit af de kurser vi afholder i februar.

AutoCAD (LT) Basis kursus 1.-3. februar
Dynamic Simulation & FEA 22.-23. februar
Sheet Metal 22. februar
Vault 24. februar
Se alle kurserne her http://cdlight.dk/index.php/kursuscenter

Hjælp til programmering ?
Hos CDLIGHT har vi omskrevet alle vore programmer til .net, så de nu supportere 64-bit operativ-systemer (VISTA og Windows 7). Det kan vi også hjælpe jer med, så har I behov for sparring eller konkret hjælp til programmering og evt. forbedring/fornyelse af applikationer, så kontakt Leif Jessen Hansen for nærmere dialog. ljh@cdlight.dk tlf. 76281402.

Autodesk Showcase har fået nyt EU-website, blog og forum
Autodesk ® Showcase ® visualiserings software til Inventor ® og Alias ® har nu sin egen blog, forum, og community web-site. Læs mere her http://cdlight.dk/index.php/produkter/ca...

Advantagepack til Inventor
Alle der har en aktiv subscription aftale på Inventor har mulighed for, at hente de sidste nye features på Autodesks subscription center – har du problemer med at komme ind, er du velkommen til at kontakte CDLIGHT, så kan vi hjælpe med oplysninger om, hvem der er contractmanager hos jer.
Se her, hvordan du får alle nyhederne http://cdlight.dk/index.php/produkter/ca...

Gamle musedrivere skaber problemer med Inventor
Vores support får jævnligt opkald vedrørende Inventor nedbrud, som viser sig at skyldes forældede drivere på 3dconnexions controllere. Vi vil derfor anbefale alle at få opdateret deres spacemus til sidste nye driver på http://www.3dconnexion.com/service/drivers.html. Driveren skal være 3DxSoftware v. 3.7.18 eller nyere for at rette problemet.
Læs mere om dette problem på: Autodesk Service and Support
Da nogle af de ældre modeller ikke har mulighed for at få nye drivere har vi i CADOGMUS lavet en trade in kampagne på retiremus til SpacePilot Pro.

Nyt fra www.CADOGMUS.dk– CDLIGHTs døgnåbne butik
Trade in kampagne på retiremus: Hvis din spacecontroller fra 3dconnexion ikke er understøttet af v.3.7.18 eller nyere, giver vi kr. 500,- i rabat ved trade-in til SpacePilot Pro.
Se mere på http://cadogmus.dk/tilbud-og-kampagner/s...

Sidste chance for billige AutoCAD LT 2010
Kampagnen på AutoCAD LT 2010 udløber d. 15.1.2010, så skynd dig og spar kr. 2.600,- . Subscription er ikke obligatorisk på denne kampagne. Find den på www.cadogmus.dk eller kontakt CDLIGHT


Med venlig hilsen

Karina H. de Lichtenberg
CDLIGHT A/S

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.062